BACALAOFABRIKKEN
SLIK VANNER DU UT KLIPPFISK
1. Skyll saltet av bitene og legg den i en skål. Saltet som trekkes ut av fisken faller til bunnen så for raskere utvanning kan man bruke en rist i bunnen.
2. Hell på vann, minst tre ganger som mengden fisk.
Alle bitene bør ha lik tilgang til vann så ikke legg dem i tykke lag oppå hverandre. Sett så fisken kjølig, 2-4 °C.
3. Bytt først vann er ca. 6 timer, og etter ca. et døgn er bitene sannsynligvis ferdig utvannet. Dette kan man teste ved å varme en bit i mikroen og smake på saltinnholdet.
Ferdig utvannet klippfiskbiter er en super ingrediens til hverdagsluksus eller i et festmåltid.
HISTORIEN
I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.
This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page.